Freelancing, Especialització i Assegurar el Teu Futur a l'Ecosistema Salesforce

6 min

Molts de nosaltres som conscients de l'èxit demostrat de les empreses que ofereixen producte...

Molts de nosaltres som conscients de l'èxit demostrat de les empreses que ofereixen productes adaptats a sectors específics, com Vlocity i nCino. Però volia aprofundir i descobrir què pensen els millors talents i la gestió de talents a l'ecosistema global de Salesforce. Especialment els seus pensaments sobre la especialització en la indústria.

 

I després de parlar amb els millors del sector, aquí teniu alguns punts per ajudar-vos a construir la vostra carrera. O fins i tot per adaptar la vostra estratègia d'assumpció.

 

Les preguntes comunes que van sorgir en la conversa amb candidats i professionals de recursos humans són les següents...

 

Com a candidat, hauria de especialitzar-me? I si és així, com sé en quina indústria hauria de especialitzar-me?

Com a candidat que treballa a l'ecosistema Salesforce, probablement hàgiu vist algunes persones a la vostra xarxa que es especialitzen en una determinada tecnologia. Potser menys persones que han aconseguit especialitzar-se en una indústria al llarg de la seva carrera.

Ja que Salesforce es mou contínuament cap a solucions centrades en la indústria, és intel·ligent considerar les vostres opcions professionals i determinar la vostra nínxol. Continueu diversificant les vostres habilitats tècniques. Ja que les tendències tecnològiques poden canviar ràpidament, heu de vetllar perquè les vostres habilitats siguin completes. Ja sigui com a "arquitecte/desenvolupador/consultor" (per exemple, la demanda de diferents plataformes cloud o productes ISV canvia ràpidament).

El que es desenvolupa a un ritme lleugerament més lent són els reptes empresarials i els processos d'una indústria sencera. Al llarg dels anys, voldreu ser-hi per experimentar els canvis en aquesta vertical. Mirar al mercat en el qual voleu treballar i identificar quines indústries estan més demandades us pot ajudar a decidir on especialitzar-vos. Això us ajudarà a preparar-vos per als millors projectes al llarg del temps (per exemple, vivint a Toronto, Canadà, podrieu considerar els serveis financers, a la major part d'Alemanya, la indústria de l'automòbil o la manufacturera, a Londres, Regne Unit, potencialment les telecomunicacions, etc.).

 

Com a responsable de la contractació, com puc trobar talents que entenguin la tecnologia, però també els problemes empresarials únics que enfronta la meva indústria?

 

Depenent de com de madura sigui la tecnologia al vostre mercat, podeu trobar una persona amb més de 10 anys d'experiència a la vostra indústria. Equiparada a aquell nivell d'experiència tècnica que voleu. No obstant això, si esteu pensant en implementar una tecnologia més nova com Salesforce, podria ser difícil trobar algú amb prou habilitats tècniques per compte propi. Posant de banda la indústria i les habilitats lingüístiques potencials necessàries per al treball.

Amb tot el potencial que el món ha reconegut finalment en el treball remot, s'obre l'opció de gaudir del millor del món. Treballar des de casa significa que podeu centrar-vos en la recerca de talents exactament en les àrees que voleu. Amb el temps, els candidats es posaran al dia amb la demanda i hi haurà especialistes en la indústria i la tecnologia... i potser fins i tot més especialistes tècnics dins d'una indústria determinada (especialistes en Marketing Cloud que es especialitzen encara més en una indústria específica). Però aleshores, quina serà la pròxima tecnologia que voldreu implementar? I podria començar de nou el cicle amb la vostra piscina local de talents?

Aprofitant la vostra xarxa global (o trobant un soci que tingui una xarxa global que pugueu aprofitar), hauríeu de ser capaços de posicionar-vos per trobar els millors talents. Per a la tecnologia que voleu introduir i per a la indústria en la qual esteu actuant.

 

Ok, diguem que trobo aquesta superestrella remota en un altre país on normalment no operem, com puc incorporar-la a l'equip?

 

No importa on siguin al món i no importa on pugui ser el candidat, sempre hi ha una manera de fer que ofereixin els seus serveis com a freelancer. I per molta estalvi que pugueu fer en la contractació de personal fix, els millors del sector solen valorar els freelancers.

Com a agent, és clar, financeraament té més sentit per nosaltres col·locar freelancers. Però millor per a nosaltres, millor guany financer pel candidat i més valor proporcionat a vós sembla una victòria en tots els sentits per a mi.

 

Hauria de convertir-me en freelancer?

 

Una carrera com a freelancer amb una bona tarifa diària que pot duplicar el vostre salari, ser el vostre propi cap i triar els projectes en els quals voleu treballar sembla un somni, oi?

Però amb el temps, la capacitat d'un freelancer més generalista de cobrar una tarifa premium disminuirà. Això és cert en un món on el treball remot és menys comú, i s'ha tornat exponencialment més cert en el món remot en el qual vivim avui.

- Identificar en què voleu especialitzar-vos.

- Fer un pla per assolir aquest objectiu aviat a la vostra carrera.

- Construir una xarxa per augmentar la vostra visibilitat a la comunitat en la qual treballareu.

Tot això contribuirà a crear la base per a una transició còmoda al món del freelancing.

 

Com a soci especialitzat en tecnologia, MA ofereix solucions de personal i oportunitats professionals a persones d'arreu d'Europa. Coneix més sobre la nostra feina a Salesforce o parla amb el nostre equip, els nostres consultors estan llestos per ajudar-te.