Alemanya

Berlin

Portem una estratègia centrada en les persones a una de les ciutats més icòniques d'Europa

56

La capital verda d'Europa

Quan es parla de Berlín, se sol dir que aviat serà el clúster tecnològic més gran d'Europa, traient així el títol a Londres. La ciutat acull moltes empreses «unicorn», com OakNorth o Deliveroo, i rep més finançament que cap altre lloc a Europa. 

Les persones interessades a continuar la seva carrera professional a Berlín també podran gaudir d'una ciutat singular. La capital alemanya, amb els seus espais històrics i les nits carregades d'activitats, brinda l'equilibri perfecte entre feina i oci.

L'idioma oficial és l'alemany

Tot i això, la major part de la gent parla anglès poc més poc menys

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 3,8 milions de persones consideren que Berlín és casa seva

Es calcula que el 2024 ja en seran 4 milions

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 2,83 €

A Berlín podràs gaudir del «Kaffee und Kuchen», un ritual que consisteix a prendre cafè i pastís a mitja tarda

MA In Berlin

Som especialistes a trobar ofertes de feina per a posicions de directius sèniors en l'àmbit informàtic en els clústers principals de les ciutats alemanyes, Berlín inclosa.

Durant els darrers 10 anys, hem trobat consultors especialitzats en SAP i Salesforce per a diverses empreses, i hem fet que els nostres clients puguin desenvolupar plantilles permanents en aquests àmbits.

Els nostres equips especialitzats en el mercat alemany estan ubicats entre les dues oficines que tenim al país i els integren consultors nadius i plurilingües de tot Europa.

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12345
placements made
339
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip de Berlín

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Meet the Team