Microsoft

Microsoft confia en nosaltres per proveir-los del millor talent

Cada any, Microsoft contracta entre 15.000 i 20.000 professionals interns i externs. El nostre compromís amb la diversitat i amb oferir el millor servei ens ha permès arribar a ser el proveïdor directe de serveis de selecció de personal preferit de moltes empreses, fet que ens dona accés directe a ofertes per a feines permanents i esporàdiques.

Els productes de Microsoft ajuden els negocis de tot el món en tots els àmbits gràcies al seu ERP, a les plataformes col·laboratives i a l'accés en núvol. Amb un coneixement profund del sector, els nostres experts tenen molta experiència a l'hora de trobar especialistes en Microsoft per a empreses innovadores del sector.

Som especialistes a trobar perfils per a empreses que volen implementar, desenvolupar i mantenir Microsoft Azure, Dynamics i SharePoint, des de gestors de projectes i directors fins a desenvolupadors i tècnics de suport. Si vols fer un pas endavant en la teva carrera professional, dona una ullada a les ofertes de feina que trobaràs a continuació o contacta amb nosaltres avui mateix i parla amb un dels nostres consultors.

Cinc cèntims sobre Microsoft

Microsoft ha destacat sempre, des que es va crear el 1975, però avui dia és molt més que una simple empresa informàtica. Més de 230.000 empreses de tot el món fan servir Microsoft Azure, fet que la converteix en la tercera plataforma en núvol més gran del món, just darrere d'Amazon.

Moltes empreses d'arreu són usuàries de la gran quantitat de productes populars que proveeix Microsoft, així que sempre hi ha molta demanda de personal que s'hi especialitza. Com que som proveïdors directes de serveis de selecció de personal especialitzat en Microsoft, rebem formació per part seva i ens fan arribar totes les novetats que tenen sobre polítiques i estratègies empresarials.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395