França

Nantes

Treballem a l'altre cantó de la pantalla per crear un futur millor

56

Un estil de vida al Loira

Abans Nantes només era coneguda per la seva indústria, però des del 2007 la ciutat ha patit una forta revifada. Entre tots els canvis que s'hi han viscut, hi trobem el del sector tecnològic, que ha anat gaudint d'un èxit rere l'altre i ha obert les portes als qui volen avançar en la seva carrera professional.

Avui dia, la ciutat és plena d'art, gastronomia i barris per passejar a la vora del riu; sempre hi ha alguna experiència nova per provar. Nantes, que gaudeix d'un gran nombre d'espais verds i d'escoles excel·lents, és una destinació interessant per als experts en tecnologia d'empresa provinents tant de la resta de França com de l'estranger.

L'idioma oficial és el francès

Hi trobareu tantes cafeteries i bars que podreu aprofitar per treure la pols a l'idioma

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 677.000 persones consideren que Nantes és casa seva

És la sisena ciutat més gran de França

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 2,42 €

Tot i que la ciutat és famosa per les seves creperies

MA In Nantes

França és on tenim la nostra xarxa més àmplia de consultors tecnològics i de clients veterans, cosa que es pot corroborar internament amb el fet que la majoria dels nostres consultors estan especialitzats en el mercat francès i cobreixen, conjuntament, tots els sectors tecnològics en què estem especialitzats.

Després de dues dècades establint relacions a llarg termini amb clients de París i de la resta de França, avui dia treballem amb més del 50 % de les empreses del CAC 40. 

Gràcies a la dedicació que els nostres equips posen a la creació de vincles professionals oberts i transparents, després de més de 10 anys estem orgullosos de continuar treballant amb les 5 consultories més importants de França.

55
experts
24
years in Nantes
1
charity partners
12370
placements made
339
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip de Nantes

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip