Desenvolupament

Ajudem a desenvolupar talent per tot Europa

Al llarg del 2019, el 71 % dels usuaris d'internet europeus van fer compres en línia. Els consumidors continuen demanant cada cop més experiències digitals adaptades als dispositius mòbils, així que els desenvolupadors de programari poden ajudar les empreses a adaptar-se a aquesta demanda.

No hi ha mai dos cicles de desenvolupament igual, i cada projecte nou comporta reptes i estratègies diferents. Els nostres consultors són experts a trobar candidats especialitzats en Java, Python o C# per als clients que ofereixen oportunitats interessants.

Ajudem els desenvolupadors, enginyers, arquitectes i gestors de projectes a trobar feines permanents o esporàdiques. Si estàs a punt per fer un pas endavant en la teva carrera professional, dona una ullada a les ofertes de feina següents. Per altra banda, si sou una empresa que vol trobar professionals amb talent per al seu negoci, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de desenvolupament de programari avui mateix.

Per què hi ha tanta demanda de desenvolupadors de programari?

El desenvolupament web és un sector en gran expansió i, per tant, cada cop hi ha més demanda de desenvolupadors de programari. Els professionals capaços de crear i mantenir els sistemes necessaris per fer créixer un negoci trobaran oportunitats laborals per tot el continent.

Només a Europa hi ha uns 6 milions de desenvolupadors de programari. Tot i que la xifra és elevada, hi continua havent una gran demanada de professionals especialitzats. Aquesta creixent manca de professionals informàtics pot ser una mica desmotivadora per a les empreses, però nosaltres podem ajudar a trobar els candidats idonis per a cada cas.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395