Data & BI

Trobem professionals especialitzats a transformar dades primàries en intel·ligència empresarial

Amb el ritme actual del nostre món, cada dia es creen més de 2,5 quintilions de bytes de dades. L'anàlisi de dades integral s'ha convertit en una part essencial de les empreses, així que els professionals que les saben interpretar tenen una infinitat d'oportunitats laborals.

 Les dades massives amaguen els secrets que les empreses necessiten descobrir per planificar el seu èxit, des de dades del sector fins a oportunitats de creixement. A MA fa més de 15 anys que ens encarreguem de processos de selecció en aquest sector i som experts a trobar candidats per a feines com analistes de dades, científics de dades o consultors funcionals.

Manca de professionals especialitzats en dades

La importància en la manera com les empreses fan servir les seves dades ha anat creixent de manera exponencial. Els avenços en intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic han passat gradualment de ser ciència-ficció a una realitat
quotidiana, fet que provocarà una demanda en augment de professionals especialitzats en dades massives, a més dels qui disposin d'altres aptituds que els ordinadors no dominen del tot, com el pensament creatiu, la resolució de problemes o la negociació.

Segons el Fòrum Econòmic Mundial, podria ser que es creessin 133 milions de llocs de treball pel cap baix com a resultat de les noves divisions entre humans, màquines i algoritmes. A mesura que la manca de professionals especialitzats en el món digital continua creixent, els qui s'especialitzin en dades podran gaudir d'una gran varietat d'oportunitats a l'hora d'avançar en la seva carrera.


Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395