Infraestructura i núvol

Fem que els clients del sector tecnològic europeu trobin els candidats ideals

Avui dia, aproximadament un 30 % dels pressupostos informàtics es destinen a la informàtica en núvol, amb un mercat que es calcula que assolirà els 623 mil milions de dòlars abans del 2023.

En un món que depèn tant de la tecnologia, una infraestructura informàtica fiable sol ser sovint el camí cap a l'èxit. El 94 % de les empreses de tot el món ja fan servir serveis en núvol, fet pel qual hi ha molta demanda d'especialistes en informàtica en núvol.

El nostre equip d'experts en selecció de personal tenen un coneixement profund de les complexitats del sector, per garantir així que sempre troben el candidat ideal per a cada feina. Si estàs a punt per fer un pas endavant en la teva carrera professional, dona una ullada a les ofertes de feina següents o contacta amb nosaltres avui mateix.

Per què és tan important la infraestructura informàtica?

Invertir en infraestructures informàtiques és essencial per a les empreses, ja que els clients cada cop aposten més pels negocis en línia. Tot i que no sempre és possible evitar els contratemps, tenir una infraestructura sòlida ajuda a minimitzar els danys i millora la comunicació dins de l'empresa i amb els clients.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395