Serveis per al client

Solucions amb un toc humà per a la selecció de personal especialitzat

Per poder oferir el talent que més s'adigui a les necessitats de la vostra empresa, primer us hem d'entendre bé. Per això remarquem sempre la importància de mantenir una relació estreta, per poder-nos fer una bona idea de qui sou i de quin és el vostre mercat i els vostres objectius. D'aquesta manera, podrem desenvolupar el perfil ideal que heu de contractar i us el podrem trobar.

Les nostres solucions

Un cop tenim clars els vostres requisits i objectius, podem començar a treballar plegats per crear una estratègia a mida per a la cerca de talent i per trobar la solució perfecta a les vostres necessitats. Aquesta solució pot anar des d'ampliar la plantilla permanent fins a trobar personal flexible per a les necessitats dels vostres projectes, passant per la gestió integral del vostre ecosistema de talent. Sigui com sigui, tenim l'experiència i coneixements provats que us calen per aconseguir els candidats amb més talent del mercat.

 No deixem mai la nostra inquietud enrere; independentment de com de gran o diferent sigui el repte, els nostres especialistes continuen ampliant els seus coneixements tècnics especialitzats per poder oferir serveis dinàmics.

Les nostres verticals

SAP

Fa més de 15 anys que som especialistes en l'ERP capdavanter a escala mundial.

View vertical
Microsoft

Microsoft confia en nosaltres per proveir-los del millor talent.

View vertical
Salesforce

Proveïm empreses de tot Europa del coneixement necessari de CRM.

View vertical
Data & BI

Trobem professionals especialitzats a transformar dades primàries en intel·ligència empresarial.

View vertical
Ciberseguretat

Proveïm els negocis de professionals que els protegeixen de les noves amenaces.

View vertical
CRM

Optimitzem el procés de selecció de personal especialitzat en CRM per tot Europa.

View vertical
Desenvolupament

Ajudem a desenvolupar talent per tot Europa.

View vertical
Infraestructura i núvol

Fem que els clients del sector tecnològic europeu trobin els candidats ideals.

View vertical

La nostra estratègia


Quines són les tasques del nostre equip al llarg de tot el procés de selecció de personal?

Campanya de recerca

Per començar la nostra cerca de talent, primer donarem una ullada a la nostra xarxa existent de contactes, i revisarem i analitzarem els nostres grups de professionals amb talent amb els mètodes més proactius per escollir els candidats ideals amb les aptituds, la identificació i els estudis que necessiteu.

Referències

Sempre demanem referències a caps, companys de feina i empleats dels membres de la nostra xarxa, a més de demanar referències addicionals als equips de recursos humans.

RGPD i compliment de la normativa

Tots els nostres processos relacionats amb candidats, formació i col·laboracions en curs es regeixen per l'acceptació estricta del compliment de la normativa i de les nostres pròpies polítiques internes.

Incorporació a la plantilla

Verifiquem i considerem tots els documents legals i de conformitat, a més de mantenir sempre una transparència integral en els serveis de consultoria.

Seguiment del rendiment

Des de bon principi, mantenim una comunicació fluida amb els candidats, i així segueix mentre treballen per a l'empresa assignada. D'aquesta manera podem oferir informació veraç sobre el rendiment i la satisfacció en tots els nivells.

Ajuda continuada

Els nostres terminis de pagament són competitius: els consultors poden arribar a cobrar fins i tot 6 dies després d'haver enviat la factura i el registre de la jornada laboral signat. A més, disposem d'un membre de l'equip que es dedica a ajudar els candidats amb el que calgui.

Case Studies

Solució total de personal

L'empresa Transport Payment Solutions estava invertint en una transformació digital de les seves polítiques d'infraestructura i seguretat, així com el seu CRM i Cloud implicant una migració de Lotus Notes a Salesforce, i AS400 a Azure Cloud.

Read Case Study

Reclutament de tecnologia permanent per a una empresa de consultoria mundial

La consultora de gestió de París treballa en un mercat molt desafiant i, en aquell moment, havia previst un creixement esperat. Com a resultat, van requerir la màxima dedicació del seu soci de reclutament per ajudar-los en la contractació permanent.

Read Case Study

Construir un nou equip per donar suport al creixement del mercat d’una empresa FinTech

La companyia de programari de comptabilitat havia obert recentment una nova oficina a Barcelona, ​​però no coneixia l’àrea local i no tenia cap equip per iniciar-se en aquest nou mercat. Sense una xarxa per començar a contractar i sense cap equip intern de recursos humans que els ajudés a fer-ho, necessitaven trobar un soci extern que els ajudés a construir un equip des de zero.

Read Case Study

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Contact Us