CRM

Optimitzem el procés de selecció de personal especialitzat en CRM per tot Europa

Es calcula que la facturació del mercat de CRM sobrepassarà els 80 mil milions de dòlars abans del 2025, ja que aquest tipus de programari continua fent-se un lloc en el centre de totes les empreses en expansió.

Avui dia, la major part d'empreses fan servir programari de gestió de la relació amb els clients (CRM, per la sigla en anglès), sigui Salesforce, Oracle o qualsevol altre. No obstant això, per treure tot el suc de la CRM, cal que l'empresa disposi també de professionals amb les aptituds idònies per cobrir les seves necessitats. A MA som experts a fer que clients i candidats de tot Europa es trobin per innovar plegats en el sector tecnològic. 

Des de desenvolupadors fins a enginyers, passant per arquitectes i gestors de projectes, cerquem professionals especialitzats per a feines permanents i esporàdiques en alguns dels clústers tecnològics més interessants d'Europa. Et volem donar un cop de mà, tant si busques avançar en la teva carrera professional com si vols els millors professionals per a la teva empresa. Posa't en contacte amb el nostre equip de selecció de personal especialitzat en CRM avui mateix.

Per què hi ha tanta demanda d'experts en CRM?

El 91 % de les empreses de més d'11 treballadors fan servir programari de CRM, però per utilitzar-lo de manera efectiva, els calen experts amb les aptituds idònies.

 Cada empresa té les seves pròpies necessitats relacionades amb la CRM, així que a tot Europa calen professionals que en sàpiguen estructurar, dissenyar i mantenir una versió a mida.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395