SAP

Fa més de 15 anys que som especialistes en l'ERP líder mundial

"Tenint en compte que moltes empreses internacionals rellevants com Walmart, Exxon Mobil o Apple confien en l'ampli paquet de programari de SAP, els experts en ERP tenen una infinitat d'oportunitats laborals increïbles.

Es calcula que el mercat dels ERP té un valor de 96,7 mil milions de dòlars. Des d'MA, hem anat fent el seguiment de l'evolució positiva d'aquest tipus de programari durant els darrers 15 anys. Els nostres experts coneixen a fons totes les complexitats de SAP, fet pel qual són capaços de trobar candidats amb talent per als negocis que més necessiten professionals especialitzats en el tema.

Amb SAP, no existeixen els paquets ja configurats. Cada solució es desenvolupa segons les necessitats de l'usuari, i creiem que el procés de selecció de personal hauria de ser igual. 

Els nostres equips de consultors plurilingües especialitzats en cadascun dels mercats que tenim per tot Europa ens ajuden a oferir un servei creat a partir de les necessitats específiques dels nostres clients i candidats. Si busques ajuda professional d'especialistes en SAP, dona una ullada a les feines que trobaràs a continuació o contacta amb nosaltres avui mateix.

Cinc cèntims sobre SAP

Fundada el 1972, aquesta empresa alemanya de programari ha crescut fins a convertir-se en el proveïdor capdavanter de productes per a operacions empresarials i relacions amb el client.

Amb una facturació que supera els 27 mil milions de dòlars, l'adopció a escala mundial de productes com el SAP S/4 HANA ha creat noves oportunitats laborals per a desenvolupadors, directors de programa o arquitectes de sistema, entre altres.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395