Espanya

Madrid

Fem que les persones inquietes trobin empreses que treballen per crear un futur millor

56

La joia de la corona d'Espanya

El sector tecnològic madrileny ha crescut a un ritme frenètic des de la crisi financera, fet que ha permès que la ciutat pugui competir amb alguns dels clústers més importants d'Europa.

A la capital espanyola hi ha unes 1.200 empreses emergents, que van arribar a rebre unes inversions de 342 milions d'euros el 2018. A Madrid, que s'espera que sigui encara més competitiva de cara al futur, el president Pedro Sánchez l'anomena la «ciutat dels emprenedors».

L'idioma oficial és el castellà

Tot i que l'anglès es parla força a tot arreu

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 6,6 milions de persones consideren que Madrid és casa seva

És la tercera ciutat més gran d'Europa

El preu mitjà d'un cafè per emportar és d'1,89 €

Les cafeteries són un dels pilars de la vida social dels madrilenys, ja que un 60 % diu que hi va cada dia

MA In Madrid

Com que des del 2017 tenim oficines a Espanya, hem pogut créixer ràpidament i aconseguir tenir equips experts en el mercat espanyol en diverses de les nostres especialitats tecnològiques, com ara Salesforce, infraestructura i núvol o desenvolupament i ERP. 

Els nostres equips han aconseguit crear aquestes xarxes de zero i ara tenim la capacitat d'oferir als candidats grans oportunitats laborals en empreses emergents d'alt creixement, «scale-ups» i grans empreses tecnològiques.

Els darrers tres anys a Madrid ens han permès començar col·laboracions prometedores amb Microsoft Partners (ens hem convertit en el seu proveïdor preferit pel que fa a la selecció de personal) i amb un seguit de clients del sector de la banca i les assegurances.

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12283
placements made
337
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip madrileny

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip