Salesforce

Proveïm coneixement essencial en CRM a empreses de tot Europa

Amb més de 150.000 clients a tot el món, Salesforce ajuda empreses de totes les mides, des de pimes fins a les «Fortune 500».

Salesforce ofereix solucions capdavanteres en el seu mercat i s'ha guanyat el títol d'empresa de programari amb el creixement més ràpid de la història. Els nostres consultors disposen d'ofertes per a feines permanents i esporàdiques que requereixen experts amb experiència, com ara gestors de projectes, analistes de negocis o arquitectes de solucions.

Els nostres coneixements en CRM també ens permeten oferir oportunitats laborals a especialistes en MS Dynamics i Siebel. Els professionals que trobem ajuden les empreses a treure el màxim rendiment de les seves dades. Més avall trobaràs informació sobre els nostres consultors especialitzats en Salesforce, que estaran encantats d'ajudar-te. També et pots posar en contacte amb el nostre equip avui mateix.

Cinc cèntims sobre Salesforce

Silicon Valley és ple de gegants tecnològics i Salesforce s'hi ha aconseguit fer un lloc sent capdavantera en el mercat dels CRM.

99 de les empreses del «Fortune 100» treballen amb Salesforce, cosa que demostra que aquest programari pot jugar un paper clau en qualsevol empresa. Hi ha tantes empreses arreu del món que fan servir la tecnologia de CRM que sempre hi ha demanda de professionals que la dominin.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395