Ciberseguretat

Proveïm de talent els negocis per protegir-los de les amenaces

Durant la primera meitat del 2019, les filtracions en línia van exposar més de 4 mil milions de registres de dades. Els consumidors són cada cop més conscients de les dades que comparteixen a la xarxa i la protecció de la seva informació continua sent una prioritat per a ells. Per això, cal que les empreses garanteixin que poden identificar i arreglar qualsevol mena de vulnerabilitat d'aquestes dades abans no sigui massa tard.

La ciberseguretat s'ha convertit en una lluita constant i les empreses europees han hagut d'invertir grans quantitats de diners i esforços per assegurar-se que estan protegides envers les amenaces. A MA sabem com són d'importants les mesures de seguretat i, per això, ajudem les empreses que més ho necessiten a trobar els candidats idonis. 

Des de pirates ètics fins a experts en proves de penetració o en detecció d'intrusions, passant per criptologistes, el nostre equip de ciberseguretat ajuda els nostres clients i candidats a trobar la millor solució per a cada procés de selecció de personal. Si estàs buscant feina, dona una ullada a aquestes ofertes o posa't en contacte amb nosaltres i et donarem un cop de mà.

De debò és tan important la ciberseguretat?

Es calcula que el 2022 s'arribarà a una despesa mundial en ciberseguretat d'uns 133,7 mil milions de dòlars, ja que les amenaces a la xarxa evolucionen constantment.

Avui dia, les filtracions de dades costen uns 3,92 milions de dòlars a les empreses, amb una mitjana de 25.575 registres de dades robats, que contenen informació sensible i confidencial. Amb tanta informació en joc, la ciberseguretat continua sent una part essencial de les empreses.

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Consultes generals:
08345 762395