Espanya

Barcelona

Trobem oportunitats en empreses tecnològiques per a la pròxima generació de persones innovadores en aquesta ciutat internacional i cosmopolita

56

El cor de Catalunya

Barcelona, amb les seves platges de sorra fina, els cels blaus i uns costos empresarials més baixos en comparació amb altres ciutats com Londres, té un clúster tecnològic que convida les empreses tecnològiques a quedar-se a la ciutat.

La ciutat espanyola ha passat a ser, en poc temps, una de les millors ciutats emergents d'Europa. Tanmateix, no ens hem de centrar només en les empreses noves; Nestlé, Roche i Asics hi tenen centres de desenvolupament per tirar endavant nous negocis tecnològics.

L'idioma oficial és el català

Però es parla castellà arreu

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 5,6 milions de persones consideren que Barcelona és casa seva

És una de les ciutats amb més densitat de població d'Europa

El preu mitjà d'un cafè per emportar és d'1,76 €

Hi trobaràs centenars de llocs per prendre'n un, ja que les cafeteries són dels llocs on més se socialitza

MA In Barcelona

Tenim la nostra segona oficina a Barcelona des del 2017. Primer vam començar en un espai de Regus, però després vam traslladar-nos al centre de la ciutat, a Plaça Catalunya, un espai ple de negocis en bon curs.

En el nostre clúster espanyol, hi trobareu els equips dels mercats espanyol i italià, a més del nostre equip de Salesforce, que treballa per tot el nord d'Europa. Els nostres equips han aconseguit crear aquests mercats de zero i ara tenim la capacitat d'oferir als candidats grans oportunitats laborals en empreses emergents d'alt creixement, «scale-ups» i grans empreses tecnològiques.

A més, durant els darrers tres anys, hem tingut el privilegi de poder treballar amb les principals empreses emergents de tecnologia financera, intel·ligència artificial i tecnologia de màrqueting a Barcelona.

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12270
placements made
337
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip de Barcelona

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip