Alemanya

Frankfurt

Portem experts en tecnologia a la capital financera d'Alemanya

56

Una destinació de negocis internacional amb edificis futuristes

El clúster tecnològic internacional de Frankfurt és un dels centres d'innovació més importants d'Europa, en què es desenvolupen des de tecnologies verdes a financeres. La demanda de noves tecnologies per a la banca està impulsant el sector, amb una atenció especial a les tecnologies emergents, com ara la de cadena de blocs.

Aquesta demanda d'experts en tecnologia i la combinació de llocs històrics i edificis moderns que presenta la ciutat afavoreixen grans oportunitats per als qui cerquen avançar en la seva carrera professional en ERP en una ciutat apassionant.

L'idioma oficial és l'alemany

Moltes paraules i frases que diu la gent de Frankfurt són del dialecte Frankfurterisch

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 777.000 persones consideren que Frankfurt és casa seva

És la ciutat més gran de l'estat alemany de Hessen

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 2,76 €

Amb tantes cafeteries com hi ha, sempre tens un cafè a l'abast de la mà

MA In Frankfurt

Som especialistes a trobar ofertes de feina per a posicions de directius sèniors en l'àmbit informàtic en els clústers principals de les ciutats alemanyes, Frankfurt inclosa.

Durant els darrers 10 anys, hem trobat consultors especialitzats en SAP i Salesforce per a diverses empreses, i hem fet que els nostres clients puguin desenvolupar plantilles permanents en aquests àmbits.

Els nostres equips especialitzats en el mercat alemany estan ubicats entre les dues oficines que tenim al país i els integren consultors nadius i plurilingües de tot Europa.

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12295
placements made
337
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip de Frankfurt

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip