França

París

Portem experts en tecnologia d'empresa a una ciutat amarada d'història

56

Un somni parisenc

París ha pujat uns quants graons dins del món tecnològic darrerament a causa de l'augment recent i del creixement continu d'aquest sector, que han fet que la capital hagi esdevingut un clúster d'innovació i talent tecnològic. París, que supura cultura, art i història per tot arreu, ofereix més que un simple avenç en la carrera professional dels experts en tecnologia d'empresa. Es diu que només hi ha un sol senyal de stop en tota la capital francesa, així que no pateixis, que res no podrà aturar la teva carrera professional.

L'idioma oficial és el francès

És la primera llengua del 88 % dels parisencs

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 2,1 milions de persones consideren que París és casa seva

És una de les ciutats amb més habitants del món

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 3,51 €

Assaboreix un cafè a qualsevol de les cafeteries locals i gaudeix de l'autèntica vida parisenca

MA In Paris

París és un dels mercats més grans d'MA, ja que és a França on tenim la nostra xarxa més àmplia de consultors tecnològics i de clients veterans. Si dones una ullada a la nostra plantilla i als consultors que tenim disponibles per treballar específicament en cada tipus de sector tecnològic en què ens especialitzem, veuràs que és ben cert.

Després de dues dècades establint relacions a llarg termini amb clients de París i de la resta de França, avui dia treballem amb més del 50 % de les empreses del CAC 40. 

Gràcies a la dedicació que els nostres equips posen a la creació de vincles professionals oberts i transparents, després de més de 10 anys estem orgullosos de continuar treballant amb les 5 consultories més importants de França.

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12233
placements made
336
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip de París

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip