Al detall i FMCG

Trobem els candidats idonis per crear un futur més intel·ligent a tot Europa

El 2018, es calcula que 1,8 mil milions de persones de tot el món van fer compres en línia. Un 50 % dels consumidors fan servir dispositius mòbils per comprar en comptes d'anar a les botigues físiques. Aquesta xifra significa que els negocis al detall i les empreses que venen productes de consum d'alta rotació (FMCG, per la sigla en anglès) han d'estar segurs de la manera com implementen tot el que fa referència a la tecnologia.

 A MA, la nostra estratègia per als processos de selecció de personal està pensada per garantir que no hàgiu d'entrar en la batalla de preus per aconseguir els millors resultats. Tenim consultors a totes les nostres oficines per assegurar-nos que tenen un coneixement prou profund del mercat al detall i d'FMCG de la vostra zona. Aquests coneixements ens permeten trobar els millors candidats per tot Europa, beneficiant així tant els nostres clients com els nostres candidats. 

Tant si ets un candidat que busca feina en una empresa tecnològica com un client que necessita un equip de professionals especialitzats en tecnologia, els nostres coneixements del sector al detall i FMCG us proporcionen un avantatge significatiu per sobre de la vostra competència.