Salesforce

Proveïm coneixement essencial en CRM a empreses de tot Europa


Amb més de 150.000 clients a tot el món, Salesforce ajuda empreses de totes les mides, des de pimes fins a les «Fortune 500».

Salesforce ofereix solucions capdavanteres en el seu mercat i s'ha guanyat el títol d'empresa de programari amb el creixement més ràpid de la història. Els nostres consultors disposen d'ofertes per a feines permanents i esporàdiques que requereixen experts amb experiència, com ara gestors de projectes, analistes de negocis o arquitectes de solucions.

Els nostres coneixements en CRM també ens permeten oferir oportunitats laborals a especialistes en MS Dynamics i Siebel. Els professionals que trobem ajuden les empreses a treure el màxim rendiment de les seves dades. Més avall trobaràs informació sobre els nostres consultors especialitzats en Salesforce, que estaran encantats d'ajudar-te. També et pots posar en contacte amb el nostre equip avui mateix.

Salesforce Sectors

Cinc cèntims sobre Salesforce

Silicon Valley és ple de gegants tecnològics i Salesforce s'hi ha aconseguit fer un lloc sent capdavantera en el mercat dels CRM.

99 de les empreses del «Fortune 100» treballen amb Salesforce, cosa que demostra que aquest programari pot jugar un paper clau en qualsevol empresa. Hi ha tantes empreses arreu del món que fan servir la tecnologia de CRM que sempre hi ha demanda de professionals que la dominin.

<p>Silicon Valley és ple de gegants tecnològics i Salesforce s'hi ha aconseguit fer un lloc sent capdavantera en el mercat dels CRM.</p>

<p>99 de les empreses del «Fortune 100» treballen amb Salesforce, cosa que demostra que aquest programari pot jugar un paper clau en qualsevol empresa. Hi ha tantes empreses arreu del món que fan servir la tecnologia de CRM que sempre hi ha demanda de professionals que la dominin.</p>

Us presentem els nostres experts en Salesforce

Alice Karagyozyan
Head of Delivery Salesforce Recruitment Practice
Mostra el perfil
Alan Ferrari
Head of Southern Europe
Mostra el perfil
Greg Mattey
Sales Team Leader
Mostra el perfil
Hemi Sabharwal
Head of Salesforce Recruitment Practice
Mostra el perfil
Maurizio Gioffre
Global Salesforce Tech Headhunter
Mostra el perfil
Sara Alvarez Fernandez
Data & Analytics Recruitment Consultant
Mostra el perfil
Case Studies

Solució total de personal

L'empresa Transport Payment Solutions estava invertint en una transformació digital de les seves polítiques d'infraestructura i seguretat, així com el seu CRM i Cloud implicant una migració de Lotus Notes a Salesforce, i AS400 a Azure Cloud.

Read Case Study

Darreres ofertes per a professionals especialitzats en Salesforce

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Contact Us