Microsoft

Microsoft confia en nosaltres per proveir-los del millor talent


Cada any, Microsoft contracta entre 15.000 i 20.000 professionals interns i externs. El nostre compromís amb la diversitat i amb oferir el millor servei ens ha permès arribar a ser el proveïdor directe de serveis de selecció de personal preferit de moltes empreses, fet que ens dona accés directe a ofertes per a feines permanents i esporàdiques.

Els productes de Microsoft ajuden els negocis de tot el món en tots els àmbits gràcies al seu ERP, a les plataformes col·laboratives i a l'accés en núvol. Amb un coneixement profund del sector, els nostres experts tenen molta experiència a l'hora de trobar especialistes en Microsoft per a empreses innovadores del sector.

Som especialistes a trobar perfils per a empreses que volen implementar, desenvolupar i mantenir Microsoft Azure, Dynamics i SharePoint, des de gestors de projectes i directors fins a desenvolupadors i tècnics de suport. Si vols fer un pas endavant en la teva carrera professional, dona una ullada a les ofertes de feina que trobaràs a continuació o contacta amb nosaltres avui mateix i parla amb un dels nostres consultors.

Microsoft Sectors

Cinc cèntims sobre Microsoft

Microsoft ha destacat sempre, des que es va crear el 1975, però avui dia és molt més que una simple empresa informàtica. Més de 230.000 empreses de tot el món fan servir Microsoft Azure, fet que la converteix en la tercera plataforma en núvol més gran del món, just darrere d'Amazon.

Moltes empreses d'arreu són usuàries de la gran quantitat de productes populars que proveeix Microsoft, així que sempre hi ha molta demanda de personal que s'hi especialitza. Com que som proveïdors directes de serveis de selecció de personal especialitzat en Microsoft, rebem formació per part seva i ens fan arribar totes les novetats que tenen sobre polítiques i estratègies empresarials.

<p>Microsoft ha destacat sempre, des que es va crear el 1975, però avui dia és molt més que una simple empresa informàtica. Més de 230.000 empreses de tot el món fan servir Microsoft Azure, fet que la converteix en la tercera plataforma en núvol més gran del món, just darrere d'Amazon.</p>

<p>Moltes empreses d'arreu són usuàries de la gran quantitat de productes populars que proveeix Microsoft, així que sempre hi ha molta demanda de personal que s'hi especialitza. Com que som proveïdors directes de serveis de selecció de personal especialitzat en Microsoft, rebem formació per part seva i ens fan arribar totes les novetats que tenen sobre polítiques i estratègies empresarials.</p>

Us presentem els nostres experts en Microsoft

Alan Ferrari
Head of Southern Europe
Mostra el perfil
Anna Di Lascio
Sales Consultant
Mostra el perfil
Carlo Amato
Principal Sales Consultant
Mostra el perfil
Cedric D'harveng
Sales Team Leader
Mostra el perfil
Greg Mattey
Sales Team Leader
Mostra el perfil
Glenn Delanoue
Assistant Delivery Consultant
Mostra el perfil
Salim Oussana
Manager
Mostra el perfil
Case Studies

Solució total de personal

L'empresa Transport Payment Solutions estava invertint en una transformació digital de les seves polítiques d'infraestructura i seguretat, així com el seu CRM i Cloud implicant una migració de Lotus Notes a Salesforce, i AS400 a Azure Cloud.

Read Case Study

Reclutament de tecnologia permanent per a una empresa de consultoria mundial

La consultora de gestió de París treballa en un mercat molt desafiant i, en aquell moment, havia previst un creixement esperat. Com a resultat, van requerir la màxima dedicació del seu soci de reclutament per ajudar-los en la contractació permanent.

Read Case Study

Construir un nou equip per donar suport al creixement del mercat d’una empresa FinTech

La companyia de programari de comptabilitat havia obert recentment una nova oficina a Barcelona, ​​però no coneixia l’àrea local i no tenia cap equip per iniciar-se en aquest nou mercat. Sense una xarxa per començar a contractar i sense cap equip intern de recursos humans que els ajudés a fer-ho, necessitaven trobar un soci extern que els ajudés a construir un equip des de zero.

Read Case Study

Darreres ofertes per a professionals especialitzats en Microsoft

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Contact Us