Desenvolupament

Ajudem a desenvolupar talent per tot Europa


Al llarg del 2019, el 71 % dels usuaris d'internet europeus van fer compres en línia. Els consumidors continuen demanant cada cop més experiències digitals adaptades als dispositius mòbils, així que els desenvolupadors de programari poden ajudar les empreses a adaptar-se a aquesta demanda.

No hi ha mai dos cicles de desenvolupament igual, i cada projecte nou comporta reptes i estratègies diferents. Els nostres consultors són experts a trobar candidats especialitzats en Java, Python o C# per als clients que ofereixen oportunitats interessants.

Ajudem els desenvolupadors, enginyers, arquitectes i gestors de projectes a trobar feines permanents o esporàdiques. Si estàs a punt per fer un pas endavant en la teva carrera professional, dona una ullada a les ofertes de feina següents. Per altra banda, si sou una empresa que vol trobar professionals amb talent per al seu negoci, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de desenvolupament de programari avui mateix.

Desenvolupament Sectors

Per què hi ha tanta demanda de desenvolupadors de programari?

El desenvolupament web és un sector en gran expansió i, per tant, cada cop hi ha més demanda de desenvolupadors de programari. Els professionals capaços de crear i mantenir els sistemes necessaris per fer créixer un negoci trobaran oportunitats laborals per tot el continent.

 Només a Europa hi ha uns 6 milions de desenvolupadors de programari. Tot i que la xifra és elevada, hi continua havent una gran demanada de professionals especialitzats. Aquesta creixent manca de professionals informàtics pot ser una mica desmotivadora per a les empreses, però nosaltres podem ajudar a trobar els candidats idonis per a cada cas.

<p>El desenvolupament web és un sector en gran expansió i, per tant, cada cop hi ha més demanda de desenvolupadors de programari. Els professionals capaços de crear i mantenir els sistemes necessaris per fer créixer un negoci trobaran oportunitats laborals per tot el continent.</p>

<p> Només a Europa hi ha uns 6 milions de desenvolupadors de programari. Tot i que la xifra és elevada, hi continua havent una gran demanada de professionals especialitzats. Aquesta creixent manca de professionals informàtics pot ser una mica desmotivadora per a les empreses, però nosaltres podem ajudar a trobar els candidats idonis per a cada cas.</p>

Us presentem els nostres experts en Desenvolupament

Alan Ferrari
Head of Southern Europe
Mostra el perfil
Anaïs Busson
Senior Sales Consultant
Mostra el perfil
Anissa Elhiti
Delivery Consultant
Mostra el perfil
Benedetta Malaspina
Senior Delivery Consultant & Account Manager
Mostra el perfil
Cedric D'harveng
Sales Team Leader
Mostra el perfil
Greg Mattey
Sales Team Leader
Mostra el perfil
Glenn Delanoue
Assistant Delivery Consultant
Mostra el perfil
Jean Noel Leblanc
Manager
Mostra el perfil
Miquel Khalil
Recruitment Consultant
Mostra el perfil
Neepson Vilsaint
Senior Sales Consultant
Mostra el perfil
Oriol Caseny
Senior Sales Consultant
Mostra el perfil
Oscar Rodriguez
Senior IT Consultant
Mostra el perfil
Pierre-Alexander Mostermans
Sales Consultant
Mostra el perfil
Salim Oussana
Manager
Mostra el perfil
Yohan Turbak
Sales Consultant
Mostra el perfil
Case Studies

Reclutament de tecnologia permanent per a una empresa de consultoria mundial

La consultora de gestió de París treballa en un mercat molt desafiant i, en aquell moment, havia previst un creixement esperat. Com a resultat, van requerir la màxima dedicació del seu soci de reclutament per ajudar-los en la contractació permanent.

Read Case Study

Construir un nou equip per donar suport al creixement del mercat d’una empresa FinTech

La companyia de programari de comptabilitat havia obert recentment una nova oficina a Barcelona, ​​però no coneixia l’àrea local i no tenia cap equip per iniciar-se en aquest nou mercat. Sense una xarxa per començar a contractar i sense cap equip intern de recursos humans que els ajudés a fer-ho, necessitaven trobar un soci extern que els ajudés a construir un equip des de zero.

Read Case Study

Darreres ofertes per a professionals especialitzats en Desenvolupament

Darreres notícies

The main programming languages you should know in 2020

By
Més informació

Why Product Owners are becoming highly demanded

By Andrés Polanco Leamus
Més informació

Kids and coding in France – why education is vital to solving the skills shortage

By
Més informació

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Contact Us