Data & BI

Trobem professionals especialitzats a transformar dades primàries en intel·ligència empresarial


Amb el ritme actual del nostre món, cada dia es creen més de 2,5 quintilions de bytes de dades. L'anàlisi de dades integral s'ha convertit en una part essencial de les empreses, així que els professionals que les saben interpretar tenen una infinitat d'oportunitats laborals.

 Les dades massives amaguen els secrets que les empreses necessiten descobrir per planificar el seu èxit, des de dades del sector fins a oportunitats de creixement. A MA fa més de 15 anys que ens encarreguem de processos de selecció en aquest sector i som experts a trobar candidats per a feines com analistes de dades, científics de dades o consultors funcionals.

Data & BI Sectors

Manca de professionals especialitzats en dades

La importància en la manera com les empreses fan servir les seves dades ha anat creixent de manera exponencial. Els avenços en intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic han passat gradualment de ser ciència-ficció a una realitat
quotidiana, fet que provocarà una demanda en augment de professionals especialitzats en dades massives, a més dels qui disposin d'altres aptituds que els ordinadors no dominen del tot, com el pensament creatiu, la resolució de problemes o la negociació.

Segons el Fòrum Econòmic Mundial, podria ser que es creessin 133 milions de llocs de treball pel cap baix com a resultat de les noves divisions entre humans, màquines i algoritmes. A mesura que la manca de professionals especialitzats en el món digital continua creixent, els qui s'especialitzin en dades podran gaudir d'una gran varietat d'oportunitats a l'hora d'avançar en la seva carrera.

<p>La importància en la manera com les empreses fan servir les seves dades ha anat creixent de manera exponencial. Els avenços en intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic han passat gradualment de ser ciència-ficció a una realitat<br />
quotidiana, fet que provocarà una demanda en augment de professionals especialitzats en dades massives, a més dels qui disposin d'altres aptituds que els ordinadors no dominen del tot, com el pensament creatiu, la resolució de problemes o la negociació.</p>

<p>Segons el Fòrum Econòmic Mundial, podria ser que es creessin 133 milions de llocs de treball pel cap baix com a resultat de les noves divisions entre humans, màquines i algoritmes. A mesura que la manca de professionals especialitzats en el món digital continua creixent, els qui s'especialitzin en dades podran gaudir d'una gran varietat d'oportunitats a l'hora d'avançar en la seva carrera.</p>

Us presentem els nostres experts en Data & BI

Case Studies

Reclutament de tecnologia permanent per a una empresa de consultoria mundial

La consultora de gestió de París treballa en un mercat molt desafiant i, en aquell moment, havia previst un creixement esperat. Com a resultat, van requerir la màxima dedicació del seu soci de reclutament per ajudar-los en la contractació permanent.

Read Case Study

Darreres ofertes per a professionals especialitzats en Data & BI

Darreres notícies

Predicting, Tracking & Containing: Big Data & AI's Crucial Role

By Giovanna Busetto Vicari
Més informació

The switch from Perm to Contract in Data and Analytics

By Youssef Chair
Més informació

Data Scientist : Is it more cost effective to train internally, or hire externally?

By
Més informació

How AI is changing the game for recruitment

By
Més informació

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Contact Us