Ciberseguretat

Proveïm de talent els negocis per protegir-los de les amenaces


Durant la primera meitat del 2019, les filtracions en línia van exposar més de 4 mil milions de registres de dades. Els consumidors són cada cop més conscients de les dades que comparteixen a la xarxa i la protecció de la seva informació continua sent una prioritat per a ells. Per això, cal que les empreses garanteixin que poden identificar i arreglar qualsevol mena de vulnerabilitat d'aquestes dades abans no sigui massa tard.

La ciberseguretat s'ha convertit en una lluita constant i les empreses europees han hagut d'invertir grans quantitats de diners i esforços per assegurar-se que estan protegides envers les amenaces. A MA sabem com són d'importants les mesures de seguretat i, per això, ajudem les empreses que més ho necessiten a trobar els candidats idonis. 

Des de pirates ètics fins a experts en proves de penetració o en detecció d'intrusions, passant per criptologistes, el nostre equip de ciberseguretat ajuda els nostres clients i candidats a trobar la millor solució per a cada procés de selecció de personal. Si estàs buscant feina, dona una ullada a aquestes ofertes o posa't en contacte amb nosaltres i et donarem un cop de mà.

Ciberseguretat Sectors

De debò és tan important la ciberseguretat?

Es calcula que el 2022 s'arribarà a una despesa mundial en ciberseguretat d'uns 133,7 mil milions de dòlars, ja que les amenaces a la xarxa evolucionen constantment.

 Avui dia, les filtracions de dades costen uns 3,92 milions de dòlars a les empreses, amb una mitjana de 25.575 registres de dades robats, que contenen informació sensible i confidencial. Amb tanta informació en joc, la ciberseguretat continua sent una part essencial de les empreses.

<p>Es calcula que el 2022 s'arribarà a una despesa mundial en ciberseguretat d'uns 133,7 mil milions de dòlars, ja que les amenaces a la xarxa evolucionen constantment.</p>

<p> Avui dia, les filtracions de dades costen uns 3,92 milions de dòlars a les empreses, amb una mitjana de 25.575 registres de dades robats, que contenen informació sensible i confidencial. Amb tanta informació en joc, la ciberseguretat continua sent una part essencial de les empreses.</p>

Us presentem els nostres experts en Ciberseguretat

Case Studies

Solució total de personal

L'empresa Transport Payment Solutions estava invertint en una transformació digital de les seves polítiques d'infraestructura i seguretat, així com el seu CRM i Cloud implicant una migració de Lotus Notes a Salesforce, i AS400 a Azure Cloud.

Read Case Study

Darreres ofertes per a professionals especialitzats en Ciberseguretat

Darreres notícies

Has big data pushed compliance and data security functions out of the nest?

By
Més informació

Montreal Associates Cyber Security Team at FIC 2018

By
Més informació

Preparat per aprendre més?

Els nostres consultors estan preparats per ajudar-te. Per començar, truca'ns avui o omple el nostre formulari de contacte.

Contacte
Contact Us