Bèlgica

Brussel·les

Portem un procés de selecció de personal centrat en les persones a la capital de la política europea

56

La intersecció d'Europa

A Brussel·les se la coneix per ser el cor polític d'Europa i també per acollir un sector tecnològic prometedor. El sector disposa actualment de 312.000 empleats i ja s'han posat en marxa els plans per contractar 22.000 nous experts en tecnologia abans del 2024.

Un dels problemes més greus que té el clúster tecnològic de Brussel·les és cobrir les vacants; en els darrers tres anys, cada any se n'han quedat més de 12.000 sense cobrir. Això suposa una gran oportunitat per als experts en tecnologia que volen avançar en la seva carrera professional i que a Bèlgica poden trobar un lloc acollidor per viure.

Els idiomes oficials són el francès i el neerlandès

Brussel·les és una ciutat bilingüe, però la llengua més prominent és el francès

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 2,1 milions de persones consideren que Brussel·les és casa seva

Hi ha hagut un augment significatiu de la població darrerament

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 3,14 €

S'hi poden trobar moltes cafeteries històriques

MA In Brussels

Brussel·les és un dels nostres mercats més recents a Europa. Hi tenim l'objectiu de crear una gran xarxa de talent amb professionals de tots els sectors tecnològics que es trobin a la zona del Benelux. 

 Tot i que es tracta d'un mercat jove en comparació amb els nostres altres mercats europeus, el nostre equip del Benelux ja ha notat un creixement exponencial gràcies a la gran feina i dedicació destinades a assolir el coneixement tècnic del mercat.

 El nostre equip treballa amb diverses empreses prominents de tot Bèlgica i actualment col·labora amb les 10 millors marques del país.

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12382
placements made
340
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip de Brussel·les

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip