Països baixos

Amsterdam

Oportunitats laborals per als experts en tecnologia en una de les ciutats amb més història d'Europa

56

Una capital feta de canals i tecnologia

Amsterdam acull un sector tecnològic molt actiu, des d'empreses innovadores fins a d'altres acabades de sortir del forn. A Amsterdam s'hi troben les oficines centrals europees i internacionals de diverses empreses del continent i d'arreu del món, entre les quals hi ha més de 450 multinacionals, com ara Tesla, Heineken o Netflix.

La ciutat ofereix la combinació perfecta entre unes oportunitats laborals il·limitades i una qualitat de vida excel·lent. No hi ha cap dubte de per què tants experts en tecnologia escullen Amsterdam com a destinació per avançar en la seva carrera professional.

L'idioma oficial és el neerlandès

Tot i que l'anglès es parla força a tot arreu

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més d'1,1 milions de persones consideren que Amsterdam és casa seva

Hi trobaràs la més gran varietat de nacionalitats del món

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 3,36 €

Amsterdam és coneguda pel cafè destil·lat lentament, que es pot assaborir en moltes cafeteries especialitzades de la ciutat

MA In Amsterdam

Amsterdam és un dels nostres mercats més joves a Europa. Hi vam entrar amb la idea d'establir una base permanent aquí algun dia, junt amb les nostres oficines actuals, creant així una gran xarxa de talent per tot el Benelux.

Tot i que es tracta d'un mercat jove en comparació amb els nostres altres mercats europeus, el nostre equip del Benelux ja ha notat un creixement exponencial gràcies a la gran feina i dedicació destinades a assolir el coneixement tècnic del mercat.

Des dels Països Baixos, hem començat una col·laboració amb una famosa marca de roba per fer arribar els professionals amb més talent als clústers tecnològics més importants dels països EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).

55
experts
24
years in London
1
charity partners
12432
placements made
341
companies partnered
14
awards won

Et presentem els experts locals

Coneix l'equip d'Amsterdam

Per poder dir que controlem un mercat, hem de ser-hi presents físicament i tenir-hi experts locals. Precisament per això hem obert oficines per tot Europa, perquè volem ser a prop vostre. A més, comptem amb consultors nadius que coneixen el mapa de talent local millor que ningú. A continuació teniu més informació sobre les ciutats on ens podeu trobar.

Coneix l'equip