Bèlgica

Brussel·les

Portem un procés de selecció de personal centrat en les persones a la capital de la política europea

  • 34 Jobs

La intersecció d'Europa

A Brussel·les se la coneix per ser el cor polític d'Europa i també per acollir un sector tecnològic prometedor. El sector disposa actualment de 312.000 empleats i ja s'han posat en marxa els plans per contractar 22.000 nous experts en tecnologia abans del 2024.

 Un dels problemes més greus que té el clúster tecnològic de Brussel·les és cobrir les vacants; en els darrers tres anys, cada any se n'han quedat més de 12.000 sense cobrir. Això suposa una gran oportunitat per als experts en tecnologia que volen avançar en la seva carrera professional i que a Bèlgica poden trobar un lloc acollidor per viure.

<p>A Brussel·les se la coneix per ser el cor polític d'Europa i també per acollir un sector tecnològic prometedor. El sector disposa actualment de 312.000 empleats i ja s'han posat en marxa els plans per contractar 22.000 nous experts en tecnologia abans del 2024.</p>

<p> Un dels problemes més greus que té el clúster tecnològic de Brussel·les és cobrir les vacants; en els darrers tres anys, cada any se n'han quedat més de 12.000 sense cobrir. Això suposa una gran oportunitat per als experts en tecnologia que volen avançar en la seva carrera professional i que a Bèlgica poden trobar un lloc acollidor per viure.</p>
Els idiomes oficials són el francès i el neerlandès

Brussel·les és una ciutat bilingüe, però la llengua més prominent és el francès

La moneda del país és l'euro (EUR)

Segons el tipus de canvi de mitjans del 2020, 1 € equivaldria a 1,18 $

Més de 2,1 milions de persones consideren que Brussel·les és casa seva

Hi ha hagut un augment significatiu de la població darrerament

El preu mitjà d'un cafè per emportar és de 3,14 €

S'hi poden trobar moltes cafeteries històriques

MA In Brussel·les


Brussel·les és un dels nostres mercats més recents a Europa. Hi tenim l'objectiu de crear una gran xarxa de talent amb professionals de tots els sectors tecnològics que es trobin a la zona del Benelux. 

 Tot i que es tracta d'un mercat jove en comparació amb els nostres altres mercats europeus, el nostre equip del Benelux ja ha notat un creixement exponencial gràcies a la gran feina i dedicació destinades a assolir el coneixement tècnic del mercat.

 El nostre equip treballa amb diverses empreses prominents de tot Bèlgica i actualment col·labora amb les 10 millors marques del país.

Market Stats
0
experts
0
years in london
0
charity partners
0
placements made
0
companies partnered
0
awards won
Case Studies

Solució total de personal

L'empresa Transport Payment Solutions estava invertint en una transformació digital de les seves polítiques d'infraestructura i seguretat, així com el seu CRM i Cloud implicant una migració de Lotus Notes a Salesforce, i AS400 a Azure Cloud.

Read Case Study

Reclutament de tecnologia permanent per a una empresa de consultoria mundial

La consultora de gestió de París treballa en un mercat molt desafiant i, en aquell moment, havia previst un creixement esperat. Com a resultat, van requerir la màxima dedicació del seu soci de reclutament per ajudar-los en la contractació permanent.

Read Case Study

Construir un nou equip per donar suport al creixement del mercat d’una empresa FinTech

La companyia de programari de comptabilitat havia obert recentment una nova oficina a Barcelona, ​​però no coneixia l’àrea local i no tenia cap equip per iniciar-se en aquest nou mercat. Sense una xarxa per començar a contractar i sense cap equip intern de recursos humans que els ajudés a fer-ho, necessitaven trobar un soci extern que els ajudés a construir un equip des de zero.

Read Case Study

Et presentem els experts locals


Brendan Lingam
Head of Northern Europe

Brendan is Head of Northern Europe here at MA. Taking full responsibility for developing end-to-end partner management relationships with our... Mostra el perfil
Cedric D'harveng
Sales Team Leader

Cedric has been at MA now for 3 years, and in this time he has successfully built our presence in the Belgian Market from scratch with the help of... Mostra el perfil
Glenn Delanoue
Assistant Delivery Consultant

As a technical recruiter specialising on the Belgian market, Glenn is looking for different profiles within IT areas including Infrastructure,... Mostra el perfil
Jakob Sobanski
Sales Team Leader

Mostra el perfil
Feines locals